Na ovom dijelu web stranice HonorarniPosao.net možete pronaći neke zanimljivosti pretežno vezane uz domene, ali biti će i drugih zanimljivosti. Ovaj dio web stranice HonorarniPosao.net će povremeno biti ažuriran.

Ovdje možete pronaći neke zanimljivosti iz svijeta domena. U rubrici "članci" možete pronaći što druge web stranice s ovih prostora pišu o domenama i domainingu. Članaka trenutno nema puno jer na našim prostorima ova tema još nije niti obrađena koliko zaslužuje biti. Ovdje možete pronaći i popis prodanih domena, koji će povremeno biti ažuriran. Domene se svakodnevno prodaju i jednostavno nemam vremena objavljivati sve značajnije prodaje, ali povremeno ću ažurirati popis.

Jasno je da je sadržaj na HonorarniPosao.net zaštićen autorskim pravom i nešto o tome možete pročitati u rubrici "autorska prava".

Biti će dodane i nove rubrike. Ovo je prvenstveno web stranica o domainingu i tome kako započeti svoj honorarni posao, no u ovom dijelu web stranice je moguće da će biti i odstupanja od izvorne teme. S vremenom će ovdje biti dodano još mnogo rubrika.

Uvod

© 2012-2020 by HonorarniPosao.net

  • s-twitter
  • s-facebook