Domaining instrukcije

Što dobivate?

Kratko i jasno, dobivate apsolutno sve što je potrebno da biste mjesečno zarađivali $2000-$3000!

 

Objasnit ću vam ne samo "gdje", nego i "kako". Konkretno ću vas educirati. Bez puno općenitih informacija, i s puno konkretnih uputa. Nakon što pročitate moje upute biti će potrebno 3-5 sati da prodate svoju prvu domenu i zaradite troznamenkasti dolarski iznos! (prodajom domene koju ćete platiti manje od $10)

Za čitanje će vam trebati 30-40 minuta, nakon toga cca 1 sat da pronađete stvarno dobru domenu koristeći metode koje ja koristim, nakon toga cca 2-3 sata da pronađete potencijalne kupce, i onda ne više od 1 sat da ih sve kontaktirate putem email-a. Nakon toga ćete dobiti ponudu, ili više njih. Kada poslujete s kvalitetnim kupcima onda ponude nisu iznosi manji od troznamenkastih, a često su i četveroznamenkasti. Bit je u tome što ću vas educirati kako i gdje pronaći kvalitetne kupce i ne gubiti vrijeme na nekoga kome je problem izdvojiti novac za domenu. Dakle, možete prodati svoju prvu domenu 3-5 sati nakon što se prvi puta upustite u domaining. Nekima to može biti i 3-5 dana ako će dnevno utrošiti manje od sat vremena na domaining. Ja često kupim domenu sada, i prodam je kroz sat-dva.​

​​

Domaining instrukcije vas vode kroz praktični dio, ne teorijski!

 

Objasnit ću što ne smijete raditi kako bih vas odvratio od početničkih grešaka. Domenu koju kupite za maksimalno $10 slijedeći moje instrukcije sigurno ćete prodati uz dobru zaradu!

 

Nudim kvalitetne informacije koje se nigdje drugdje ne mogu pronaći na jednom mjestu. Potrebni su mjeseci pretraživanja, ali niti tada nećete biti potpuno kompetentni za ozbiljan domaining jer će vam nedostajat iskustvo. Ja vam ne mogu dati iskustvo, ali vam mogu vrlo detaljno prenjeti svoje. Uz moje znanje i iskustvo definitivno ćete biti sposobni zaraditi $2000-$3000 svakog mjeseca. Za to je potrebno prodati 10 domena mjesečno, odnosno 2-3 tjedno što uopće nije problem. Ako je prosječna cijena $250 to znači da je vaša prosječna mjesečna zarada $2500. Način na koji ja prodajem domene je vrlo efikasan i ponude su često i iznad $250. Nije rijetko da se pojavi ponuda iznad $1000. Naglašavam da ću vam dati potrebne informacije da kupite dobru domenu koju ćete platiti maksimalno $10.

 

Da biste prodali 3 domene nekad je dovoljno dan do dva, a na tjednoj razini je neki prosjek 3 prodane domene. Osobe koje ih kupuju su najčešće iz gospodarski razvijenih država kojima nije nikakav problem platiti $250 za domenu. Spominjem taj iznos jer je to neka prosječna prodajna cijena domene. U svakom slučaju možete računati na povremene prodaje osjetno iznad $250. Moja preporuka je da tokom 5 dana u tjednu odvojite 3-5 sati dnevno za domaining i tada će vaša mjesečna zarada sigurno biti $3000 ili više. To je jednostavno činjenica. Naravno, trebati znati što radite, a ja vam nudim informacije koje će vam to omogućiti.

 

Moje Domaining instrukcije će biti korisne i onima koji nikada u životu nisu kupili niti registrirali domenu niti imaju ideju kako bi to uopće trebalo izgledati. U jednom dijelu Domaining instrukcija objašnjavam kako i gdje se registrira domena. Vrlo je jednostavno i traje manje od 3 minute. Objašnjavam i kako se traže slobodne domene, te kako se prebacuju na novog korisnika, odnosno kupca (bilo da je push ili transfer domene). To sve je vrlo jednostavan i brz proces.

 

Oni koji ne znaju kako doći do kontakt podataka potencijalnih kupaca biti će upoznati s nekoliko načina. Objasnit ću više načina na koje se dolazi do kontakt podataka potencijalnih kupaca čak i kada se čini da podaci nisu dostupni standardnim metodama.

 

Detaljno objašnjavam gdje trebate tražiti domene koje ćete kupiti ili registrirati. Koncentriran sam na domene do $10 kako ne bi bilo potrebno neko dodatno ulaganje.

Neiskusnima je često teško odrediti koja domena ima potencijal za prodaju, a koja nema. Mnogi pronađu domenu i misle da je odlična, a ispostavi se da ju je vrlo teško ili gotovo nemoguće prodati. Moje Domaining instrukcije će vam objasniti što je najbitnije kod odabira domene za preprodaju i naučiti vas metode koje će potpuno isključiti rizik da ne uspijete prodati domenu. Ponavljam, naučit ću vas kako da odaberete domenu i budete sigurni da ćete je prodati uz dobar profit. 100% "risk free" metode. Domene koje ja kupim već u tom trenu smatram prodanima, jedino u što nisam odmah siguran je uz koliku zaradu ću ih prodati. ​Podijelit ću sa vama svoje metode odabira domena i trgovanja tako da ćete sigurno biti uspješni.

 

Dobit ćete informacije koji tip domena je najzahvalniji za prodaju. Neki tipovi domena se prodaju lakše. Određeni tipovi domena se na nekim mjestima mogu prodati u roku od par minuta.

 

Spominjem domain parking, odnosno "parkiranje domena". To je nešto od čega ne treba očekivati veliku zaradu, no i to je obrađeno u Domaining instrukcijama.

 

Najbitnije, dobiti ćete mojih 10 provjerenih metoda za pronalazak kupca za vašu domenu. Taj dio je krucijalan. Kada provedete domenu (koju ste kupili/registrirali držeći se pravila koja vam otkrivam) kroz svih 10 metoda prodaje možete biti sigurni da ćete je prodati uz jako dobar profit. Mnogi misle da je dovoljno ime vaše domene upisati u tražilicu i kontaktirati potencijalne kupce koji se pojave na prve 2-3 stranice. To je potpuni amaterizam! Taj način može biti uspješan, ali u većini slučajeva je potrebno puno dublje istraživanje, koristeći mnogo sofisticiranije metode. Također, treba imati na umu da što više potencijalnih kupaca pronađete to ćete više ponuda dobiti, a nikad ne znate koji će ponuditi najviše i zbog toga je dobro profesionalno obraditi tržište.

​​

Domaining instrukcije će vas informirati o svim bitnim tržištima domena. Mjesta na Internetu na kojima se prodaju domene je mnogo, no nisu sva kvalitetna niti vrijedna vašeg vremena. Spominjem ona koja su bitna i aktivna.

Ako se iz nekog razloga dogodi da ne uspijete prodati vašu domenu za $xxx (troznamenkasti dolarski iznos) ili više, upoznat ćete načine gdje ćete uspjeti ostvariti prodaju i zaraditi, ali će zarada biti manja nego što je uobičajeno. Bitno je znati da ćete svejedno zaraditi i ostvariti profit. Detaljno objašnjavam gdje, kome, i na koji način ponuditi domenu koju niste uspjeli prodati u prvom pokušaju. To je rijedak slučaj, ali nekada se nađete i u takvoj situaciji. Najbitnije je da ćete i u tom slučaju ostvariti profit.

 

Domaining instrukcije koje vam nudim će vam pojasniti na koji način se kontaktiraju potencijalni kupci. Sve se obavlja online, od inicijalnog kontakta do zaključenja transakcije i primitka novca. Nije svejedno kakav pristup imate!

 

Spominjem i način primanja novca tako da tko god pročita moje Domaining instrukcije biti će u potpunosti spreman započeti samostalno zarađivati u domainingu. Pritom mislim na ozbiljniju zaradu, jer zarada od svega parsto dolara mjesečno sugerira da nešto radite pogrešno. Držeći se Domaining instrukcija vaša će redovna mjesečna zarada biti četveroznamenkasti dolarski iznos. Domaining je jednostavno takav biznis da omogućava iznad prosječnu zaradu.

 

 

 

Da sumiramo, što dobivate kupnjom Domaining instrukcija:

 • osnovno znanje o registraciji domena, i prebacivanju istih na kupca

 • informaciju kako osjetno uštedjeti kod same registracije domene

 • informacije o načinima odrađivanja transakcija i primanja novca

 • informacije kako i gdje da pronađete dobre domene

 • metode za utvrđivanje potencijala domene, načine odabira kvalitetne domene

 • 10 dokazano najboljih metoda za pronalazak najboljeg kupca za vašu domenu

 • popis mjesta gdje je najbolje tražiti i kupovati domene koje ćete preprodati

 • popis mjesta gdje je najbolje prodati domene

 • načine na koje se uspješno prodaju domene

 • načine dolaska do kontakt podataka potencijalnih kupaca domena

 • uputu što napraviti s domenom koju niste brzo prodali, a da ipak izvučete profit

 • mogućnost da mi se obratite s vašim pitanjem ukoliko vam bude nešto nejasno

 • honorarni ili stalni posao

 • odličnu mjesečnu zaradu

 • prekrasan posao koji radite kada želite bez potrebe za izlaskom iz kuće

 • još puno toga

Cijena Domaining instrukcija je svega $49. Ne mogu zamisliti da bi postojala osoba koja bi pročitala informacije koje nudim i ne premašila taj iznos za nekoliko puta već u svom prvom tjednu trgovine domenama. Ako ste u nedoumici pozivam vas da pozorno pročitate sve sekcije na ovoj web stranici i onda odlučite da li investirati $49 koji bi vam osigurali vrhunsku zaradu. Ako imate bilo kakvo pitanje slobodno me kontaktirajte i rado ću vam odgovoriti. Naknada koju tražim za Domaining instrukcije je simbolična, a biti ću vam na raspolaganju i nakon što kupite Domaining instrukcije ako će biti potrebno.

Držim do dobrog odnosa s klijentima i smatram ga ključnim za uspješno poslovanje. Ako su obje strane zadovoljne velika je vjerojatnost da će doći do neke nove suradnje. Takvo razmišljanje je itekako primjenjivo i na domaining, jer ako klijentu prodate domenu koja će mu stvarno koristiti i ne "oderete" ga s cijenom velika je vjerojatnost da ćete mu uspjeti prodati još neku domenu u budućnosti. 

 

Domaining instrukcije nisu zahtjevno štivo prepune stručnih izraza. Napisane su na način da ih svatko može razumjeti i bave se konkretnim i primjenjivim informacijama i instrukcijama. "Straight to the point". Obrađuju sve što je bitno i potrebno. Kroz 30-40 minuta možete sve pročitati, ali ćete se morati vraćati na pročitane dijelove jer je bitno da ništa ne preskočite kada počnete raditi. ​

Tekst je napisan na engleskom (edit: napisao sam i na hrvatskom pa je sada odmah dostupna i verzija na hrvatskom), jer sam taj tutorial napisao prvenstveno za klijenta iz Velike Britanije, i tada dobio ideju da pokrenem HonorarniPosao.net. Ako ste pročitali sve tekstove na HonorarniPosao.net (što je poželjno prije nego što kupite Domaining instrukcije) onda ste pročitali da je strogo preporučljivo da baratate engleskim jezikom da biste se uspješno bavili domainingom. Vaš engleski ne treba biti na zavidnoj razini, ali je potrebno da ste se sposobni sporazumijevati na engleskom u pisanoj konverzaciji. Stoga vjerujem da ne bi trebalo predstavljati problem što je tekst na engleskom. Stručnih pojmova nema osim primjerice "domain push", "domaining", "domain parking" i možda još poneki, ali se iz konteksta vrlo lako zaključi što predstavljaju. No ipak, ako želite da vam pošaljem verziju teksta na hrvatskom nema problema, no molim da me obavijestite prilikom uplate.

Rok isporuke je onaj tren kada primjetim da je bila uplata. Ako sam online biti će odmah, u protivnom čim dođem online (obavezno provjerite i spam/junk folder jer zbog dodavanja attachmenta poruka može i tamo završiti). To bi trebalo značit unutar 24 sata pošto sam često online, no ipak može se dogoditi da se ne spojim na Internet 2-3 dana i u tom slučaju molim za razumijevanje. U svakom slučaju svatko tko uplati $49 za Domaining instrukcije će ih i dobiti, i nastojat ću da to bude unutar nekoliko sati od trenutka uplate. Možete me i kontaktirati prije uplate da provjerite da li sam online, ako ne želite čekati isporuku nakon uplate.

Ako primim uplatu putem PayPal-a i uz nju ne primim prateću poruku tada ću Domaining Instrukcije poslati na email adresu s koje je stigla PayPal uplata. Ako želite da pošaljem na drugu email adresu molim vas da me kontaktirate ili da u opisu PayPal transakcije napišete email adresu na koju želite da pošaljem Domaining instrukcije.

 

Za detaljnije informacije o načinu plaćanja molim vas da pogledate ovu stranicu, a uplate putem PayPal-a, kreditne ili debitne kartice možete izvršiti na dnu ove stranice.

 

 

Kupite Domaining instrukcije za samo $49 i počnite uspješno trgovati domenama!

 

​​​​​​​​​​​

Domaining instrukcije možete kupiti ovdje. Jednokratna uplata za višekratnu zaradu. Prodajem vam svoje znanje i dajem detaljne instrukcije kako da zarađujete novac na domenama.

I nakon kupovine sam na raspolaganju za vaša eventualna pitanja. Sve je detaljno objašnjeno i predstavljam svoje provjerene i učinkovite metode koje su same po sebi vrlo lako primjenjive za svakoga, no ako poželite slobodno me kontaktirajte za savjet i nakon kupovine.

*Za ostale načine plaćanja me kontaktirajte.

© 2012-2020 by HonorarniPosao.net

 • s-twitter
 • s-facebook