Poklonite posao

Poklonite nekome Domaining instrukcije i time mu poklonite posao!

Ako je vaš prijatelj (ili prijateljica) bez posla i želite mu pomoći, ima li bolje pomoći nego naći mu posao?! Kada nekoga uspješno zaposlite, to se ne zaboravlja. Pokloni se cijene, a kada ti netko pokloni posao to se još više cijeni.

Domaining instrukcije mogu biti savršen poklon. Ako netko traži honorarni posao biti će oduševljen Domaining instrukcijama i zaradom koju će mu one priskrbiti. Oni koji su u potrazi za stalnim zaposlenjem također će se oduševiti jer domaining može, ali i ne mora biti samo honorarni posao. Ja sam ga odabrao za "full time job", nakon što sam ga u počecima doživljavao kao svoj honorarni posao.

 

Nezaposlenima je svaka pomoć dobrodošla, a pronaći im zaposlenje koje će im donositi odličnu i redovnu zaradu bilo bi kao pomoć s neba. Nezaposleni često trebaju pomoć, ali im je često neugodno tražiti. Domaining instrukcije i posao koji omogućavaju bile bi savršen suptilan poklon. Mjesečni računi za komunalije ne pitaju da li ste zaposleni ili ne, kao niti ovrhe. Domaining instrukcije su dovoljne da čak i lijene osobe budu u mogućnosti redovno podmirivati svoje račune. Zarada od domaininga će čak i lijenim osobama osigurati novac u visini barem jedne prosječne plaće. Informacije koje nudim su vrlo lako razumljive i samim time korisne apsolutno svima, kako se kaže, i potpunim "tudumima". Prateći moje instrukcije će i lijene osobe zaraditi dovoljno da plate mjesečne režije i prehrane obitelj. Kada kažem lijene osobe mislim na one kojima se jednostavno neda raditi dulje od 3-4 sata tjedno, a takvih ima. Ima i osoba koje iz drugih razloga ne bi stigle baviti se domainingom više od 3-4 sata tjedno i njima domaining može biti odličan honorarni posao. To je sasvim dovoljno za zaraditi prosječnu hrvatsku plaću, a ne treba zaboraviti da uz malo sreće može "uletiti" i neka jako dobra ponuda koje se ne bi posramila niti gospoda Schwartz, Berkens, Borgos, Mann, Schilling i slični (vodeći domaineri koji su zaradili milijune $, s kojima sam komunicirao u više navrata, čak i trgovao s gosp. Berkensom).

 

Vaš poznanik slavi rođendan i ne znate što pokloniti? Domaining instrukcije su originalan i vrlo koristan poklon! Osobno uvijek muku mučim s odabirom poklona za prijatelje, pa vjerujem da je ovo jedna dobra ideja. Domaining instrukcije mogu biti savršen poklon za rođendan.

U vrijeme Božićnog darivanja pokloni su neizbježni i nije lako izabrati poklone za sve one koji su vam dragi. Mnogi nemaju ideje za poklon. Domaining instrukcije mogu biti poklon koji će razveseliti mnoge. Vrlo orginalan, ali i koristan poklon. Božićni poklon koji je ujedno i vrlo koristan.

Večina bi anonimno izjavila da bi na poklon radije dobila novac nego nešto drugo. Mnogim ljudima je neugodno uzet novac od prijatelja, ali ako im poklonite Domaining instrukcije to je kao da ste im poklonili novac, odnosno vrlo dobro plaćen posao. Moglo bi se reći da je slično kao da osobi na pustom otoku poklonite štap za pecanje umjesto ribe koju će pojesti i ponovno gladovati.

Pokloni su često promašeni, ali osoba koja ih prima iz pristojnosti ne pokaže svoje pravo mišljenje o onome što joj je poklonjeno.

Bilo da tražite Božićni poklon, poklon za rođendan, ili poklon za neku drugu priliku razmislite o poklanjanju Domaining instrukcija koje su vrlo korisne, a ujedno mogu poslužiti i kao poklon.

 

Ako se odlučite nekome pokloniti Domaining instrukcije u tom slučaju ću na adresu koju želite poslati cd s datotekom o uspješnom trgovanju domenama. Pošiljka će ići preporučenom poštom. Pošiljku šaljem u bilo koji dio svijeta i to bez utjecaja na cijenu.

Ako je u pitanju rođendan ili Božićni poklon cd može biti umotan u ukrasni papir s mašnicom (bez utjecaja na cijenu). Možemo se dogovoriti i oko prigodne poruke. U svakom slučaju bitno je da me prije kontaktirate da dogovorimo detalje i najbitnije, adresu na koju se poklon šalje.

Cijena ove usluge je $55, i možete platiti kreditnim ili debitnim karticama, ili PayPal-om. Za druge načine plaćanje se također možemo dogovoriti.

 

© 2012-2020 by HonorarniPosao.net

  • s-twitter
  • s-facebook