Plaćanje

Zašto naplaćujem ove informacije? Dva su osnovna razloga. Jedan je što si stvaram konkurenciju, ali Internet je ogroman i unatoč konkurenciji uvjeren sam da ću i dalje biti vrlo uspješan u prodaji domena jer je svaka domena unikatna. Drugi i glavni razlog je što sam uložio godine truda, istraživanja i učenja o ovom biznisu i vjerujem da se slažete da bi bilo nezahvalno očekivati da svo svoje znanje koje donosi izrazito visok profit serviram potpuno besplatno. Cijenim svoje vrijeme i svoje znanje i mislim da iznos koji je potrebno platiti za ove informacije je uistinu simboličan. Kako profesori koji daju privatnu poduku naplaćuju svoje usluge, odnosno znanje, tako sam i ja odlučio naplatiti svoje znanje. Prodao sam više od 1000 domena i stekao ogromno iskustvo i znanje o domainingu.

Ne volite platiti unaprijed? Trebate znati da za gotovo svaki posao plaćate unaprijed. Uzmimo da dobijete posao u nekoj firmi. Prije nego dobijete prvu plaću potrošit ćete više od 1000kn. Većina će svaki dan popiti kavu na poslu, normalno je i da počastite nove kolege. Uobičajeno je i počastiti prijatelje kada saznate da ste primljeni na neko radno mjesto. Prijevoz do radnog mjesta je svakodnevni trošak (bilo da koristite osobni automobil iil javni prijevoz). Neke firme traže da prijava kod apliciranja za posao bude u pisanom obliku, to je također trošak (a koliko ih samo treba poslati i nitko ne garantira da ćete biti primljeni). U nekim slučajevima je potrebno i obnoviti garderobu. To su samo neki od troškova koje imate prije nego dobijete prvu plaću. Kod posla koji ja nudim imate samo trošak Domaining instrukcija i odmah počinjete zarađivati, osjetno više nego što je to slučaj na prosječnom radnom mjestu. Mnogi plaćaju različite tečajeve i po nekoliko tisuća kuna (naravno uplatu je potrebno izvršiti prije nego što počne tečaj). Ovo se može smatrati najpovoljnijim tečajem na tržištu. Domaining instrukcije su svojevrsni tečaj za vaš samostalni honorarni posao. Svi instruktori naplaćuju svoje usluge, pa tako niti ja ne mogu dati Domaining instrukcije besplatno.  

Na jednom stranom forumu me je kontaktirao jedan član i ponudio mi određeni iznos da ga uputim u domaining. Prihvatio sam i napisao tutorial koji sam mu poslao. Tako sam došao na ideju pokrenuti HonorarniPosao.net i ovdje ponuditi svoje znanje i iskustvo. Cijena je doista simbolična, a ako ćete slijediti moje instrukcije u prvom mjesecu vašeg trgovanja domenama zaradit ćete 20 ili više puta veći iznos. Iznos koji tražim za ove informacije morali biste zaraditi već prilikom prve prodaje unutar nekoliko dana. Ukoliko imate bilo kakve sumnje otvoren sam za sva vaša pitanja. Moja strategija je provjerena i dokazana i nema sumnje da ćete zaraditi odličan novac za hrvatske prilike.

Cijena mojih Domaining instrukcija je $49, jednokratno. Plaćanje je moguće online putem PayPal-a, te kreditnih i debitnih kartica. Ako plaćate kreditnom ili debitnom karticom naglašavam da je transakcija 100% sigurna jer ide preko PayPal servisa i HonorarniPosao.net niti u jednom trenutku nema uvid u podatke s vaše kartice.

Ukoliko nemate PayPal account svejedno kliknite na PayPal ikonu i kada se otvori novi prozor odaberite opciju "Create a PayPal account" da biste platili kreditnom ili debitnom karticom. Tu opciju vidjet ćete malo ispod polja predviđenog za logiranje na PayPal.

Plaćanje putem kreditnih ili debitnih kartica direktno na moj bankovni račun u SAD-u je također moguće. Kontaktirajte me za upute o uplati.

Ako želite platiti putem Skrill (bivši Moneybookers) account-a kontaktirajte me i javit ću vam podatke svog account-a.

 

Moguća je uplata i u Bitcoin-ima (BTC). Plaćanje se vrši direktno. Kontaktirajte me za više informacija.

Nudim i mogućnost uplate preko Western Uniona, iz bilo kojeg dijela svijeta. Kontaktirajte me za podatke o uplati.

 

Platiti je moguće i preko MoneyGram servisa. Kontaktirajte me za podatke o uplati.

 

Uplatu je moguće izvršiti i putem PaySafeCard. Kontaktirajte me za upute o uplati.

 

Plaćanje direktno na bankovni račun u Hrvatskoj putem opće uplatnice ili Internet bankarstva je naravno također moguće. Kontaktirajte me za podatke o računu.

Nakon što primim vašu uplatu na mail ću vam poslati informacije koje će vam omogućiti izrazito uspješno bavljenje domainingom. Ako želite primiti Domaining instrukcije na email adresu koja je različita od vaše PayPal adrese u tom slučaju me kontaktirajte i dostavite mi email adresu na koju želite primiti Domaining instrukcije, ili samo u opisu PayPal transakcije upišite email na koji želite primiti Domaining instrukcije. 

 

 

 

 

 

 

 

 

© 2012-2020 by HonorarniPosao.net

  • s-twitter
  • s-facebook