PayPal Srbija  ​"službeno" ne omogućava primanje uplata, ali je primanje uplata na PayPal u Srbiji itekako moguće! Često dobijam upite iz Srbije da li je moguće u Srbiji primati novac na PayPal pa evo naknadno dodajem ovu stranicu. Možete primati uplate na PayPal u Srbiji.

PayPal Srbija se uredno koristi za online plaćanje, ali mnogi ne znaju da i u Srbiji mogu primati uplate na PayPal. Odnosno, mogu slobodno reći da velika većina to ne zna. "Službeno" je da se ne može primati uplate na PayPal Srbija, ali postoji jedna sofisticirana "caka" koja omogućuje i primanje uplata na PayPal u Srbiji. To nije obično otvaranje PayPal računa na neku drugu državu i riskiranje blokade novca, odnosno limitiranje PayPal računa. Radi se o nečemu potpuno sigurnom i drugačijem od poznatih metoda.    

PayPal je najrašireniji način online plaćanja i iz tog razloga je poželjno imati PayPal account. Što se tiće domaininga, PayPal nije nužan i nezaobilazan, ali uvelike olakšava poslovanje. U bilo kojem segmentu online poslovanja PayPal je servis koji olakšava to poslovanje. Koristan je i za fizičke i za pravne osobe. Čime god da se bavite poželjno je da ste u mogućnosti platiti PayPalom, ali i primiti novac na PayPal. To može biti domaining, neki drugi honorarni posao ili online posao, ali i jednokratna prodaja nečega preko Inerneta. U Srbiji se često kao zamjena za PayPal koristi Monebookers, odnosno današnji Skrill, ali zašto ne koristiti i Moneybookers (Skrill) i PayPal, pa osobi koja Vam uplaćuje novac pružiti mogućnost odabira metode online plaćanja koja njoj najbolje odgovara. PayPal Srbija je razveselio mnoge kada je u Srbiji omogućeno plaćanje PayPalom, ali ubrzo je oduševljenje splasnulo zbog nemogućnosti primanja uplata na PayPal u Srbiji. Vi možete biti jedni od rijetkih koji će u Srbiji i primati novac na PayPal bez rizika od blokade računa. 

Na Internetu postoje razni servisi i kompanije koje nude da prime za vas uplatu na PayPal i vama proslijede novac na bankovni račun, ali naravno umanjen za ne baš malu naknadu. Puno je bolje iskoristiti informaciju koju možete dobiti ovdje i samostalno obavljati sve svoje PayPal transakcije.

Za primanje uplata na PayPal u Srbiji potrebno je podesiti neke stvari na svom PayPal računu i napraviti još nešto što možete obaviti online. Vidio sam neke metode za primanje uplata na PayPal u Srbiji, ali one su vrlo rizične i ovo što je meni poznato samo rijetki znaju.

 

Informaciju koja omogućuje potpuno sigurno primanje uplata na PayPal u Srbiji znaju rijetki, i koliko je meni poznato naplaćuju je $100 i više. Često je upitno da li ćete dobiti pravu informaciju ili ćete biti prevareni. Na HonorarniPosao.net je ja dajem potpuno besplatno uz Domaining instrukcije. Potrebno je samo naglasiti da vam je i ta informacija potrebna da ne bih zaboravio to pojasniti kada ću slati Domaining instrukcije.

 

U slučaju da niste zainteresirani za bavljenje domainingom i da ne želite Domaining instrukcije nego vam je potrebna samo informacija za primanje uplata na PayPal u Srbiji informaciju ću naplatiti $9. To je zaista simboličan iznos za vrlo vrijednu i korisnu informaciju. Ako biste se u bilo kojem trenutku nakon plaćanja $9 za info o primanju uplata na PayPal u Srbiji odlučili za Domaining instrukcije imali biste popust od $5.  

 

Umjesto $9 mogu prihvatiti .com domenu na engleskom jeziku, pa slobodno ponudite ako imate neku za koju mislite da bi mi mogla biti interesantna. Moram napomenuti da sam vrlo izbirljiv kad su domene u pitanju :-)

 

Dakle, PayPal account naravno na vaše ime, verificiran, može primati uplate u Srbiji i dobili biste informaciju što je točno potrebno napraviti za tu mogućnost. Novac biste normalno primali na svoj PayPal, a mogli biste ga povući na karticu (Visa) ili na bankovni račun. Ponovit ću da bi PayPal bio na vaše ime i verificiran. Nije bitno da li već imate PayPal račun ili biste ga tek otvorili. PayPal vam ne bi radio probleme niti biste trebali strepiti da li će vam limitirati račun, u tome je vrijednost ove informacije koja je puno konkretnija i sofisticiranija od raznih nesigurnih metoda koje su nekima poznate. Ako se radi o primjerice Jovanu Jovanoviću iz Beograda PayPal bi glasio na Jovana Jovanovića iz Beograda, a kartica koja bi se dodala na PayPal račun bi također glasila na Jovana Jovanovića iz Beograda i sve bi bilo uredno verificirano.

 

Ovo provjereno funkcionira. Neki koji su se počeli baviti domaingom u Srbiji i željeli koristiti PayPal su imali problem primanja uplata na PayPal i oni danas nakon mog pojašnjenja uredno primaju i podižu uplate sa PayPala. Tako da se ovdje radi o nečemu što je provjereno i uredno funkcionira. Ponavljam, uz Domaining instrukcije informaciju dajem potpuno besplatno, a ako želite samo ovu informaciju bez Domaining instrukcija naplaćujem $9.

 

Ako ne želite Domaining instrukcije uplatu od $9 možete izvršiti direktno preko PayPal "buttona" na dnu ovog teksta. Molim da me obavezno kontaktirate kratkim e-mailom nakon uplate i u odgovoru ću vam detaljno pojasniti što točno trebate napraviti.

Uplatu možete izvršiti i putem Moneybookersa (Skrilla), ili nekim drugim načinom, ali molim da me kontaktirate i javite mi koji način uplate bi vam najviše odgovarao.

 

PayPal Srbija nije ograničen samo na plaćanje, možete i primati uplate na PayPal u Srbiji.       

 

     

PayPal Srbija - moguće je i primati uplate !!!

Besplatna informacija za primanje uplata na PayPal u Srbiji

(tekst u ravnini lijevo)

$9 za informaciju o primanju uplata na PayPal u Srbiji bez Domaining instukcija

(tekst u ravnini lijevo)

VAŽNO: PayPal je službeno omogućio primanje uplata u Srbiji. Više informacija ovdje.

VAŽNO: PayPal je službeno omogućio primanje uplata u Srbiji. Više informacija ovdje.

© 2012-2020 by HonorarniPosao.net

  • s-twitter
  • s-facebook