Mogu vam pomoći da jeftinije kupite domenu

Ako želite kupiti neku registriranu domenu za koju vlasnik traži visok iznos mogu vam pomoći da je dobijete po nižoj cijeni. Ovo se odnosi na one koji žele kupiti domenu za svoje potrebe, ne za preprodaju. Sugeriram početnicima da ne kupuju skupe domene da bi ih odmah preprodali. Za to će biti prilike kada skupite dovoljno iskustva. 

Ako želite kupiti domenu, ali vlasnik traži primjerice $2500, a vi ne želite platiti više od primjerice $1000, mogu vam pomoći. Vidjeli ste da se domena koju želite prodaje na Sedu ili nekom drugom aftermarketu i tražena cijena je puno viša nego što ste spremni platiti nudim vam svoju pomoć. Ovdje ne mogu garantirati uspjeh, ali mogu pokušati jer imam razloga vjerovati da mogu uspjeti. Poželjno je da ga niste već kontaktirali sa svojom maksimalnom ponudom. Ako je željena domena van uporabe, ili "parkirana" onda je velika vjerojatnost da je vlasnik trgovac domenama. Kada iskusni trgovac domenama "nanjuši" da je netko zagrizao tada će držati cijenu, ili je čak podići. To će napraviti i pod cijenu gubitka kupca. Najbolje prodaje su većinom one kada se kupac javi vama. Tada se domene prodaju u većini slučajeva za četveroznamenkaste, pa čak i peteroznamenkaste dolarske iznose. Ako prodavač traži $3000 i odbije 5 kupaca koji nude recimo $500, a onda se pojavi jedan koji će pristat platit $3000 tad je prodavač napravio dobar posao. Dakle, ako je vlasnik domene koju želite iskusni trgovac domenama i prodaje domenu recimo na Sedu tad ćete teško spustiti cijenu. Tu mogu ja pomoći. Znam načine na koje mogu provjeriti da li je vlasnik domene i inače trgovac domenama ili prodaje dotičnu domenu jer mu više ne treba. Ono što je ovdje najbitnije je da ako je aktivan trgovac domenama ga možda i poznajem. Mi koji smo u ovom biznisu aktivni više godina se manje više poznajemo. Postoji mogućnost da smo trgovali, ili barem komunicirali u određenom trenutku. Ako je vlasnik domene koju želite netko koga poznajem tad možete biti sigurni da ću biti u mogućnosti osigurati vam domenu po znatno nižoj cijeni od one koju on inače traži. Mene puno trgovaca domenama poznaje iz ranijih kontakata i znat će da ja ne kupujem domenu za sebe nego da je namjeravam preprodat pa će mi je ponudit po "reseller price", odnosno po cijeni za preprodavače. Uz to što znam izvući sve dostupne podatke o vlasniku domene i povijesti njegovih domena, postoji mogućnost da se prodavač i ja od ranije poznajemo i to je moja glavna referenca i glavni adut u spuštanju cijene.

Za ovu uslugu u slučaju neuspjeha ne tražim ništa. Platit ćete mi proviziju jedino u slučaju da dođe do transakcije. Ako dođe do transakcije, za ovu uslugu je moja provizija vrlo prihvatljiva, $10 minimalno, ili 20% od iznosa koji vam je ostao. Da pojasnim, za domenu nudite maksimalno $1000, a ja je uspijem kupiti za vas po cijeni od $400. Razlika između iznosa koji ste platili i iznosa koji ste bili spremni platiti ($1000-$400) je $600. U tom bi slučaju moja provizija iznosila $120 (20% od $600). Na taj način možete biti sigurni da ću pokušati postići najpovoljniju cijenu za vas jer je samim time moja provizija viša. Ako ste spremni platiti $1000, a ja uspijem postići cijenu od $900, razlika je samo $100 i tada bi moja provizija bila svega $20, dakle u mom interesu je da vi kupite domenu što je povoljnije moguće. Ako se radi o maloj cijeni domene, recimo svega $100, i ja je uspijem spustiti na $80, tada naplaćujem minimalnu proviziju $10 (jer bi inače moja provizija od 20% na razliku $20 iznosila svega $4).

Za ovu uslugu me trebate kontaktirati i upoznati s detaljima. Moram znati ime domene i maksimalan iznos koji ste spremni platiti.

Uz to što mogu pomoći pri spuštanju cijene, dobivate i moju podršku tokom cijele transakcije ako niste sigurni kako to točno ide, kao i sigurnost da nećete biti prevareni jer sam prodao više od 1000 domena i znam prepoznati prevaru.

 

Još jednom ponavljam da u slučaju da ne dođe do transakcije niste dužni ništa platiti. Ako ste zainteresirani za ovu uslugu kontaktirajte me da se dogovorimo za detalje i rado ću vam pomoći.

© 2012-2020 by HonorarniPosao.net

  • s-twitter
  • s-facebook